Disney

De beste gratis animerte GIF-filer av Disney

Velkommen til Gifmania
Våre sosiale nettverk
Lasting

Animerte GIF-filer av Disney

Bevegelige bilder av Disney

Alle Bilder av Disney

En gratis samling av Disney animerte GIF-filer til bruk i presentasjonen eller nettside.Walt Disney gifs. Walter Elias Disney. Walt Disney Studios. Walt Disney Tegnefilmer. Disney Channel tegn. Nyt den mest varierte samling av animerte GIF-filer av Walt Disney-universet. De mest inntagende tegneseriefigurer i animerte GIF-bilder. Du kan bruke filmklipp av dette selskapet i e-posten.

Design av Disney

Klipp av Disney

Gratis galleri av gifs av Disney Du vil også kunne dele på sosiale nettverk beste gifs gratis. Walter Elias Disney var en tegneserie animatør, og han var grunnleggeren av selskapet sammen med sin bror Roy. Takket være dem livet til mange barn er fulle av lykkelige øyeblikk med hans tegneserier.  

Disney The Walt Disney Company inkluderer Walt Disney Pictures og andre populære merker. De er eid av Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm og Universal Pictures, blant andre. Også møte fornøyelsesparker som Disneyland, Disneyworld, Epcot, Magic Kingdom, Animal Kingdom og Hollywood Studios.

Disney Animerte GIF-filer

Last ned denne gratis bilder av Disney for et bedre design. Sikkert mange jenter vil elske den animerte GIF-filer av Disney Princess, de kvinnelige hovedpersonene i de klassiske filmene. Her vil du se deres tv-serien, animasjonsfilmer og små filmer.  

Få gratis animerte GIF-filer av Disney Den første Walt karakter var Oswald Lucky Rabbit. Rettighetene til dette tegnet var ikke hans, og han mistet denne. Dette tegnet var inspirasjonen for å skape den populære mus, Mikke Mus, med hjelp av Ub Iwerks.  

Gifs av Disney Foruten filmer, fikk stor suksess med sine Silly Symphonies. Med spillefilm Snehvit og de syv dvergene begynte gullalderen av animasjon i 1937. Nå en dager, er det fortsatt et landemerke i tegneserier filmer over hele verden.